top of page

Sat, Feb 23

|

Hellingweg 96J

BB GLOW TRAINING FEBRUARI

De BB-Glow behandeling is de nieuwste trend in de wereld van beauty/PMU. De behandeling boekt enorme succes in onder andere Singapore en Korea. Je bent dus gegarandeerd van succes!

Registration is Closed
See other events
BB GLOW TRAINING FEBRUARI
BB GLOW TRAINING FEBRUARI

Time & Location

Feb 23, 2019, 11:00 AM – 6:00 PM

Hellingweg 96J, Hellingweg 96J, 2583 WH Den Haag, Netherlands

About the event

Het is eindelijk zo ver!

BB Glow, de nieuwste hype uit Azië, waarmee prachtige resultaten worden geboekt is nu beschikbaar bij DAA! De behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes, geeft prachtig resultaat en moet nog zijn echte intrede vinden. Wees er daarom snel bij en zet de trend! Tijdens de training leer je alle in’s en out’s zodat je jouw klanten optimaal kunt bedienen. De BB Glow training is geschikt voor beginners en professionals. Lees hieronder meer.

Waarom is deze training zo uniek?

The Newest Trend!

De BB-Glow behandeling is de nieuwste trend in de wereld van beauty/PMU. De behandeling boekt enorme succes in onder andere Korea, Azië en USA. Je bent dus gegarandeerd van succes!

Je Werkt Op Een Echt Model!

In tegenstelling tot online trainingen leer je hier om correct om te gaan met verschillende huidtypes. Je zult na de training voldoende ervaring en zelfvertrouwen hebben om jouw klanten direct van dienst te zijn. Zij zullen dit ook merken. Omdat je met een DermaPen aan de slag gaat, is het enorm belangrijk de juiste training in handhouding te krijgen. Littekens zijn namelijk snel gemaakt!

BB GLOW

Get That BB Glow Without Makeup. Tijdens deze training leer je alles over verschillende huidtypes, handhouding van het apparaat en het kiezen van de juiste kleuren en producten. Omdat het technische gedeelte een belangrijke rol speelt in deze behandeling zal je ook live op een model werken. Je krijgt feed back en 1 op 1 advies om de behandeling zo goed mogelijk uit te voeren.

Tickets

  • BB glow aanbetaling

    Om je plek te bevestigen dien je een aanbetaling te doen van €150,- Deze wordt later in vermindering gebracht met het totale bedrag. Totale kosten: BB Glow incl. Apparaat: €1.694,00 incl. BTW BB Glow excl. Apparaat: €1.210,00 incl. BT

    €150.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page