Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur worden geplaatst, worden binnen 24 uur verzonden(Mits alle producten nog op voorraad zijn). Bestellingen op zaterdag, zondag of feestdagen worden op de eerstvolgende werkdag verzonden.

 

Retourbeleid


Wil jij een product retourneren? Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen kunnen worden geretourneerd.

Maak binnen 24 uur een melding van via [email protected]
Stuur het product binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug. Maak hierbij gebruik van de optie 'Mijn Tickets. Download en vul het retourformulier in en stuur de producten binnen veertien dagen met de aankoop bon terug.
Het is belangrijk dat jij een toelichting geeft over jouw retour. Wij zullen dan verder contact met jou opnemen over de afhandeling hiervan.

Nog een aantal belangrijke punten:


• Mocht jij producten hebben ontvangen die jij niet hebt besteld, laat de verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch wordt gebruikt of waarvan de deksel of veiligheidszegel kapot is, kan niet meer worden teruggestuurd.


• Wanneer de verpakking is geopend en het blijkt dat dit niet het gewenste product was, kan het product niet worden geruild. Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van jouw bestelling.


• Als klant ben jij zelf verantwoordelijk voor de verzending en verpakkingskosten van de geretourneerde goederen.


• PMUNEEDS is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar ons kwijtraken. Wij adviseren om het pakket aangetekend met een Track en Trace te verzenden.


• Zodra het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag, min de verzendkosten, gecrediteerd. Dit zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het retourbewijs totdat het aankoopbedrag is teruggestort.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Hygiëne producten
Herroepingrecht vervalt bij Cartdiges, Ampoulen en andere producten waarvan de zegeling is gebroken.

 

Wat te doen met uw defecte apparaat?

verzenden naar :

Kranenburgweg 142

2583 ER Den Haag

vermeld ook uw naam en uw probleem met uw apparaat!